Qui pensés que la prohibició de celebrar el Còctel Rambo a la platja de Llafranc acabaria amb el mític espectacle de Carles Bisbe, estava molt equivocat. Bisbe continua amb les piles posades i amb ganes de tornar a fer sortir el Rambo que porta a dins, i enguany ho farà en un nou escenari: la discoteca Les Teules de Pals. La cita serà el proper 27 d'agost i l'hora es manté fidel a l'original: a partir de la una de la matinada. Malgrat que Bisbe es veurà obligat a reduir les dimensions del muntatge per adaptar-lo a un format més petit, promet portar a Les Teules la pura essència de Rambo.

«És un nou repte», assenyala el Rambo de Llafranc, que encara està dolgut amb la Generalitat per haver-li prohibit seguir fent l'espectacle a la platja al·legant motius de seguretat. « Això un dia o altre s'hagués acabat, però encara no era el moment», assenyala Bisbe.

Sortir a «donar-ho tot»

Al propietari de l'hotel Llafranc li sap greu haver de traslladar l'espectacle a un altre poble, «perquè va néixer aquí», però es mostra molt agraït a Les Teules per poder continuar amb el seu xou. A més, assegura que sortirà a «donar-ho tot» com si fos el primer dia. En aquest sentit, garanteix que tornarà a fer una entrada «espectacular» i prepararà el seu famós còctel amb els ingredients de sempre: cointreau, suc de taronja, suc de pinya, tot tipus de fruites trossejades, cava brut, unes gotes d'angostura i licor de préssec.

«Faré els mateixos xous que sempre, amb algun de nou i tot», assegura. Tot i que admet que passar de fer-ho a la platja de Llafranc a un espai tancat com és una discoteca comportarà forçosament alguns canvis, assegura que mantindrà l'essència del xou.

En definitiva, el seu objectiu és que el públic vegi que «en Rambo no s'ha acabat». «La gent veurà que, encara que m'hagin prohibit fer-ho a Llafranc, no desisteixo, i que tinc ganes de seguir donant-ho tot amb el xou. Començarem a la una de la matinada i no tindré cap pressa per acabar», garanteix.

Aquesta és la mateixa idea que va guiar els responsables de Les Teules quan van proposar a Bisbe que anés a actuar-hi. «Sabem que molta gent ho tenia com una tradició de l'estiu a la Costa Brava, i per això ens va semblar oportú fer aquesta col·laboració», explica Coque Verdú, director de la discoteca. Segons recorda, ja fa temps que Les Teules i l'hotel Llafranc havien col·laborat, de manera que quan es van assabentar de la prohibició de la Generalitat van decidir que el seu local podria ser una bona alternativa.

Així doncs, el local oferirà a Bisbe un espai on fer el seu espectacle amb un format més reduït i l'aforament limitat, però que permetrà tirar endavant amb la tradició. «Serà el mateix concepte, però adaptat a l'espai de les Teules i garantint, òbviament, la seguretat»,assenyala Verdú. Segons indica, per a l'establiment serà la millor manera de tancar la temporada, ja que no hi haurà les massificacions que es produeixen al voltant del 15 d'agost.

A més, el 27 d'agost cau en dissabte, data en què la discoteca es dirigeix a un públic més adult, per sobre dels 35 anys. «Vam trobar que hi podia haver bona sintonia, ho hem parlat i hem decidit unir esforços. A partir d'aquí, provem a veure com funciona», assenyala Verdú.