D'Esade als fogons d'un restaurant itinerant

02.08.2016 | 00:00
D'Esade als fogons d'un restaurant itinerant

Jonathan Wilson va deixar enrere el seu passat com a professor d'Esade i es va sumar al fenomen de l'street food. La seva passió per la gastronomia el va portar a fer de la cuina el seu ofici i el seu estil de vida. Però tenia ganes d'oferir un concepte nou i original al públic. Així va néixer Wilson's Fumat, una proposta per donar a conèixer nous sabors a partir del procés de fumat de la carn juntament amb fustes nobles, com el roure o el pomer, amb una cocció a foc lent. Wilson és un gran amant de l'street food que aporta l'experiència de la gastronomia irlandesa -la seva cuina mare- i crea una proposta poc explotada al nostre país.
Wilson's Fumatofereix un recorregut per la tradició i l'essència del producte. Per aconseguir-ho, armonitza els seus plats amb dues salses que estan elaborades de manera artesanal: la Bob Marley i l'Amy Winehouse.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema