Una de les veus femenines més consolidades del pop espanyol actual, Malú, ha presentat aquest vespre al Festival Cap Roig el seu últim àlbum, "Caos" (2015), als més de 2.000 espectadors que s'han donat cita al festival per excel·lència de la Costa Brava.

María Lucía Sánchez, "Malú", madrilenya de 34 anys, va créixer envoltada de talent, art i música i amb a penes 15 anys va començar la seva singladura fins aconseguir una de les carreres més sòlides i respectades de la música a Espanya, amb més de 2 milions de còpies venudes, 13 discos publicats i més d'una vintena de discos de Platí.

Enmig d'un desplegament de llums, escenografia dinàmica plena de color i moviment, la cantant ha iniciat el seu concert amb un dels seus nous temes, 'Cenizas', i ha seguit amb un intens repàs a tots els èxits de la seva dilatada carrera, amb temes com 'Deshazte de mi', 'Te conozco des de siempre', 'Ahora Tu', 'Vuelvo a verte', que han aixecat al públic de les seves butaques.

Poc després de començar i curiosament després del tema 'Apagada', l'equip d'il·luminació ha patit un problema que ha fet apagar la pantalla i alguns focus uns minuts i l'artista ha aprofitat per explicar algunes històries de la seva vida fins que s'ha solucionat, el que segons ella l'ha fet sentir menys còmoda "que amb llums i cantant amb el micro".

L'artista fins i tot ha demanat la col·laboració del públic per si algú volia pujar a explicar un acudit, perquè, ha dit, "se m'estan acabant els recursos".

Ha aprofitat l'espectacle d'avui per cantar més íntimament en acústic, amb la seva banda, alguns dels seus grans temes com 'Ni un segundo' o 'Desparecer'.

Entre la dotzena de cançons del seu últim àlbum ha escollit per interpretar als jardins de Cap Roig, entre d'altres, 'De vez en cuando', 'Rozando el cielo', o 'Encadenada a ti' que han estat ovacionades per la grada.

Entre els seus èxits anteriors, ha recuperat també la cançó que va interpretar a duet amb Antonio Orozco, 'Devuélveme la vida'.

Puntualment a posat fi a la seva actuació amb 'Quiero', amb els fans a peu corejant la cançó, i després d'uns minuts ha tornat a l'escenari i els ha regalat una versió íntima, només acompanyada al piano, 'Aprendiendo', el primer senzill i gran èxit de la seva carrera que el 1998 va compondre per a ella el seu padrí musical, Alejandro Sanz.

La propera cita en el marc incomparable dels jardins de Cap Roig serà el divendres dia 5 amb Love of Lesbian, el grup d'indie-pop de referència.