Gaudir de la família. Aquest és, per a Veronique, l'ingredient per a unes vacances ideals. El seu pla: descansar, anar a la platja i gaudir de la gastronomia.

És la primera vegada que visita la Costa Brava?

No. És la segona vegada. L'any passat vam estar a Palamós, però aquest estiu ens hem decantat per Sant Feliu de Guíxols perquè per als nostres fills és l'opció ideal: està al costat de Platja d'Aro i poden sortir de nit, però alhora estem en un lloc tranquil, sense el soroll de Platja d'Aro.

Quants dies s'hi quedaran?

Dues setmanes.

Quin tipus d'allotjament han escollit?

Hem llogat una casa, juntament amb una amiga, la meva germana i els nostres fills.

Quins plans tenen per a aquests dies?

Passejar per camins de ronda, anar a córrer... dilluns tenim previst anar a Barcelona, i també tenim ganes de visitar Girona. Però hem vingut a relaxar-nos, a descansar i a estar en família.

Han pogut tastar la gastronomia local?

Sí.

I què els ha semblat?

Ens ha agradat molt. I de fet, ahir al vespre els nostres fills ens van preparar un sopar de tapes. Es van passat tres hores a la cuina, de les vuit a les onze del vespre. Van cuinar patates braves, calamars... de tot! Van anar al supermercat i van comprar tots els ingredients que necesstaven. Era exquisit!

Què ha de tenir un estiu per ser perfecte?

El millor estiu és gaudir de cada segon. Per això ens agrada tant venir aquí, perquè s'hi està bé, sembla que no hi hagi problemes. Per a nosaltres és millor que França.

Han passat un any difícil.

Sí. Aquest darrer any ha estat molt difícil per a nosaltres. És París, és Niça, és Normandia... a tot arreu. És horrible. Però a Espanya ens sentim bé. Ens agrada la mentalitat de la gent d'aquí, és un país fantàstic.