És de ser bastant jefa punxar per primera vegada en un club amb aforament per a 1.900 persones i penjar el cartell de sold out fins i tot abans de començar la sessió. Val, sí, ser una celebrity ajuda però es necessita alguna cosa més que això per aguantar quatre anys tancant contractes generosos i que les principals sales comercials se't disputin.

El cas és que la nena pija d'Amèrica va ser dilluns a la cabina del Tropics (Lloret) i va arrasar. Està clar que a la penya li agrada la festa i tant se li'n dóna que la milionària gamberra no tingui un temassu propi petant-ho a la MTV perqué del que es tractava aquella nit era de ser a la zona zero de la festa. I si a sobre resulta que a la novaiorquesa li va bé punxar EMD en versió trallera doncs l'èxit està garantit.

Van centrar la seva sessió alguns dels èxits comercials que poblen les principals emissores del país però també es va atrevir a remesclar hits històrics del rock alternatiu de finals dels 90 -ja que no li va cardar canya ni res a l'Otherside dels Red Hot!- i altres temes del hip-hop més recent.

Més que DJ convidada era l'amfitriona de la festa perquè donava la sensació que havia escollit els temes pensant: «Eh! gent, això és el que m'agrada a mi i així és com jo m'ho passo bé». A fi de comptes, és una marca i el que ven com a DJ és una nit d'eufòria i entreteniment, d'aquí que no arrisiqui gens amb el seu repertori però això no impedeix passar-s'ho bé perquè el seu producte acaba resultant tan familiar que fins i tot el menys posat en el dance comercial acaba taral·lejant algun dels temes. El que el públic demanava era festa, festa i festa!, i en va tenir fins a l'hora del tancament.

A la diva li agrada el postureig, la marxa i la gent i si toca repartir tubs de llumetes de colors per a tots... doncs es reparteixen! Si toca ballar... doncs es balla! I si toca fer-se selfies i vídeos amb els fans... doncs es fan, a carretades! Amb un compte a Twitter amb més de 13 milions de seguidors resulta lògic que la més gran dels Hilton vulgui retratar-se infinitat de vegades amb els seus fans. I ells amb ella, ni que sigui des de l'altra punta de la pista.

A la Hilton se la considerarà DJ o no, allà cadascú amb els seus prejudicis, però si el que es vol és festa... ella és la reina.