L'amenaça de pluja no va ser suficient per tirar enrere Juan Aguirre i Eva Amaral, que dimarts van oferir el seu potent directe al festival dels Jardins de Cap Roig. Allà van presentar el seu nou disc, Nocturnal, davant d'un públic entregat que, això sí, es va haver de protegir amb capelines. Tot i que l'objectiu era presentar els nous temes, els assistents van vibrar, sobretot, amb les cançons més clàssiques, com ara Revolución, El Universo sobre mí, Cómo hablar, Marta, Sebas, Guille y los demás i Días de verano, entre d'altres.

El duet aragonès va estar precedit d'Enric Verdaguer, que va presentar el seu primer treball, Moonstruck. Amaral no va ?interactuar massa amb el públic, però en canvi els va regalar una nit plena de grans èxits que va començar amb la clàssica Obertura i va seguir, sense temps per respirar amb Unas veces se gana y otras se pierde. Aguirre i Amaral van demostrar un cop més la seva gran complicitat sobre l'escenari en una gira que van iniciar al maig i que per tant ja comença a tenir un cert rodatge. En el seu primer concert al festival de Cap Roig, Amaral van arribar a fer fins a cinc bisos, inclosa una versió de viva veu d'En el tiempo equivocado.

El festival de Cap Roig encara aquest cap de setmana la seva recta final amb alguns dels seus plats forts. Ahir va ser el torn de Melendi, mentre que avui pujarà a l'escenari la soprano Ainhoa Arteta. Divendres serà el torn de l'anglès Richard Ashcroft i dissabte actuarà Alejandro Sanz. Dilluns hi haurà The Corrs, dimarts Sopa de Cabra i dimecres Status Quo.