El conseller de Cultura, Santi Vila, també està aprofitant l´estiu i dimarts es va deixar veure al Water Park Day, una gran festa gai celebrada al parc aquàtic Illa Fantasia de Vilassar de Dalt. El conseller va coincidir allà amb Jaume Collboni, regidor socialista a l´Ajuntament de Barcelona, i el bailaor Rafael Amargo, que no va parar de fer-se fotos amb els assistents.

Aquesta macrofesta aquàtica va reunir unes 8.000 persones, la gran majoria homes en banyador, ulleres de sol i beguda a la mà, que no van deixar de ballar al so de música electrònica. La zona amb més èxit va ser la piscina d´onades, on no es distingia l´aigua entre flotadors de taurons i persones. Per tot el parc, però, es podien veure majoritàriament homes joves i musculosos banyant-se i fent-se fotos.

Després de tot un dia de sol i aigua, els més atrevits van poder gaudir, a partir de les deu de la nit, del Water Park Night, en què la diversió i el desenfrenament van continuar fins a les sis de la matinada amb la sessió musical de diversos discjòqueis.

El Water Park Day s´inclou dins del Circuit Festival, que inclou 23 festes internacionals per al públic homosexual i 38 activitats diürnes relacionades amb l´esport, l´art i la cultura. El col·lectiu homosexual podrà gaudir del Circuit fins al 14 d´agost; un total de dotze dies que converteixen Barcelona en la capital gai del món.