El festival de música Interludi de Calonge tanca aquest cap de setmana la seva 49a edició amb dues nits de concerts. Es tracta de la Nit Pop, que tindrà lloc avui, a les 22h, al castell de Calonge i oferirà les actuacions de l'ex Sopa de Cabra Xarim Aresté, la cantautora Núria Graham i el grup indie mallorquí L.A. La clausura de l'Interludi tindrà lloc dilluns, a les 22.30h, també al castell de Calonge amb la Nit Postres de Músic, a càrrec del trio WoM i la xef Roseta Jorba, que presentaran una proposta que vol fusionar la música amb la gastronomia.

El grup WoM, format per Clara Luna al piano i veu, Laia Fortià a la bateria i veu i Gemma Abrié al contrabaix i veu, té una llarga trajectòria, que ha donat lloc a una proposta compacta, atrevida i sensible i atractiva en tots els sentits, on conflueixen diferents estils com el jazz, la bossanova, el soul o el pop a través d'arrranjaments propis.

Pel que fa a la proposta gastronòmica, la xef Roseta Jorba és la creadora dels postres del restaurant Pa i Raïm de Palafrugell, un local familiar situat a la casa pairal del 1898 de l'empordanès Josep Pla i regentat pels descendents.