Les visites guiades organitzades des de l'àrea de Turisme de Llançà van superar els 500 usuaris durant el mes de juliol. Sota el ítol Descobreix el nostre territori, el programa de visites ha arribat ja a la seva dotzena edició i estarà operatiu fins a l'11 de setembre.

Aquest conjunt de visites ofereixen la possibilitat als visitants i residents de la zona a fer visites guiades en família per descobrir històries i llocs a través dels tresors del mar, tot observant estels o coneixent les principals platges i secrets de cap Ras.

D'altra banda, també ofereixen la possibilitat de descobrir els sons que genera la fauna del cap de Creus, conèixer el Parc Natural, descobrir la vida i obra del pintor Martínez Lozano, aprendre sobre el Llançà mil·lenari a través d'una visita guiada a càrrec del Monjo Crispí, fer un passeig amb posta de sol en família pel camí de Ronda o descobrir els animals que viuen de l'Albera a Valleta i Sant Silvestre. Segons expliquen des de l'organització, totes les visites són gratuïtes i estan pensades perquè puguin participar-hi tots els membres de la família. Això ha fet que durant el mes de juliol ja se superessin el mig miler de participants, és a dir, que aconsegueix una mitjana de quinze persones per sortida.

Activitats infantils

A banda de visites guiades, el municipi també ofereix durant aquest estiu activitats infantils tant a la platja com al centre del poble, per tal que els més petits puguin fer tallers i llegir contes.