La Zoe és la filla gran d'un matrimoni francès que des de fa tres anys estiuegen a Sant Feliu de Guíxols. No han canviat de destí perquè asseguren que els apassiona l'ambient que s'hi respira, així que recorren cada estiu els 1.000 quilòmetres que separen París de la localitat baixempordanesa per gaudir de dues setmanes de relax. S'hi estaran dues setmanes i han previst dues sortides sagrades: Barcelona i Port Aventura.

El tercer estiu a la Costa Brava.

Sí. I sempre que venim escollim Sant Feliu de Guíxols. És el nostre destí predilecte.

Quantes setmanes s'hi estaran?

Dues setmanes.

I per què repeteixen?

Personalment m'agrada l'ambient, la zona de la platja és ideal i també tota l'oferta d'activitats que s'hi poden dur a terme. Té molt de joc.

Han fet alguna activitat aquàtica?

No, no m'agrada. Jo sóc més d'estar a la platja, nedar una mica i prendre el sol.

I quins plans tenen per aquests dies?

Tenim ganes de visitar Barcelona i també tenim previst anar a Port Aventura. Hi vaig estar fa dos anys i em va agradar moltíssim. Ens ho vam passar molt bé, és un lloc genial. I aquest any tenim moltes ganes de tornar-hi i repetir l'experiència.

Han tastat la gastronomia local?

Oi tant. I ens encanta. Sobretot les tapes. És un tipus de menjar que sempre que venim gaudim moltíssim i també és un àpat divertit.

Poden provar de fer-ne quan tornin a casa.

Ui, no crec.

I què li sembla l'horari dels àpats?

Doncs personalment trobo que mengeu molt tard. Nosaltres hem continuat amb l'horari francès perquè per nosaltres és molt difícil acostumar-nos al vostre horari. Sobretot als vespres, que teniu l'hàbit de sopar molt tard. Uf, nosaltres no podem.