La Bisbal d'Empordà va viure ahir un dels dies centrals de la seva Festa Major amb la missa solemne a l'església de Santa Maria, que va ser presidida pel bisbe de Girona, Francesc Pardo, i va reunir 500 persones. A la tarda va tenir lloc un dels actes més multitudinaris, amb la festa holi, que va omplir de gent i colors tota la zona del voltant dels jutjats.

A la nit es va celebrar la tronada i posteriorment la Promenade du Dragon, la cercavila més esperada i multitudinària de l'any. També va tenir lloc el Ball de l'Hora, en què la plaça Jacint Verdaguer es va convertir durant seixanta minuts en una pista de ball amenitzada amb les cançons dels discjòqueis locals.

A més, durant tot el dia es van organitzar partides simultànies d'escacs, la festa menuda, la minifesta de l'escuma, les Olímpiades de la Terra Oriol Canals, una sessió per aprendre a ballar swing, el torneig de futbol de festa major i diversos concerts.

Avui, la Bisbal es prepara per viure una nova jornada de festa amb una arrossada, la migdia popular a la zona de les barraques, el concurs d'Uno, concerts, havaneres i, sobretot, el correfoc, que començarà a les deu de la nit i estarà organitzat, com sempre, pels Dracs. Després, continuaran els concerts.