La família García Quiñonez ha viatjat des de Veneçuela per visitar la seva neboda i passar les vacances d'estiu en família. Són un grup de vint persones que aprofitaran aquests dies per visitar la Costa Brava i els poblets del litoral gironí. El que més els ha entusiasmat: les estructures dels edificis.

Què els ha fet decidir a visitar Girona?

La nostra neboda està vivint a Barcelona i hem decidit venir tota la família i passar les vacances junts. Ens han recomanat venir a Girona aquest mateix matí, perquè quan hem arribat a la platja hem vist que no ens podríem banyar a causa de les fortes onades i la presència de meduses. Així que hem fet un canvi de plans.

I què els ha semblat?

És una ciutat preciosa. Hem vist la Catedral i és espectacular.

Què és el que els ha sorprès més?

Ens han cridat moltíssim l'atenció les estructures i els acabats dels edificis. És una cosa espectacular.

Han provat la gastronomia local?

La veritat és que encara no.

I quins plans tenen per a aquests dies?

Tenim ganes de visitar més poblets de la Costa Brava. Ens han dit que Tossa de Mar és molt bonic, sobretot el castell.

Ho han trobat car?

No, la veritat és que ho hem trobat bastant bé de preu. Ens asseiem, prenem un cafè i està prou bé de preu. És bastant assequible. Hi ha dies que anem directament al supermercat i allà comprem el que necessitem per cuinar els dinars i sopars. I està bé perquè els supermercats estan oberts durant tot el dia.

Han trobat la ciutat molt turística?

Sí, totalment. Potser massa gent i tot. Però suposem que deu ser normal, aquest temps és quan tothom té vacances i és el moment de viatjar.

Hi tornaran en un futur?

Oi tant. Ens agradaria molt tornar a Girona i a la Costa Brava.