El Trio Rodin inaugurarà el pròxim dilluns el cicle de piano i de cambra de Santa Cristina, que enguany tindrà lloc durant l'última setmana d'agost. La formació musical formada per Carles Puig (violí), Esther García (cello) i Jorge Mengotti (piano) presentarà un programa que porta per nom Major o Menor? i interpretaran peces de Beethoven, Xostakóvitx i de Granados. Està previst que hi assisteixi el conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila.

El cicle continuarà el dimecres 24 amb el concert de piano a càrrec de Francesco Piemontesi. Dins el programa Del piano clàssic al S.XX interpretarà obres de Mozart, Schubert i Liszt. Serà el segon concert de Piemontesi en tot l'Estat espanyol. El crític musical Joan Vives tancarà el cicle de piano i de cambra el dissabte 27 amb la conferència Tonalitats i temperaments, de Bach a Beethoven.

Com ja és habitual, els dos concerts tindran lloc a les nou del vespre a l'església parroquial de Santa Cristina d'Aro al preu de 20 euros cadascun. La conferència tindrà lloc a les sis de la tarda a la sala d'exposicions La Caixa de Santa Cristina amb un preu de 2 euros.