El festival de la Porta Ferrada es va convertir dimecres en una autèntica pista de discoteca dels anys 70 amb l'actuació d'Al McKay All Stars, la renovada versió d'Earth Wind & Fire lideada pel guitarista Al Mckay, una de les ànimes del grup original al costat del desaparegut Maurice White.

La banda, que encara la recta final de la gira -només els queden dos concerts més- es va prendre l'actuació de Sant Feliu com una autèntica festa en la qual no van faltar èxits clàssics com Fantasy, JupiterSeptember. Malgrat que al principi al públic li va costar una mica escalfar-se i posar-se a ballar, Saturday Nite va aconseguir que la gent aixequés finalment el cul de les cadires per no tornar-se a asseure en tota la nit.

La nova banda d'Al Mckay recupera l'esperit de l'original i és tot un espectacle en si mateixa, amb coreografies i cops de maluc inclosos. Els seus seguidors no van deixar d'aplaudir i animar-los durant l'hora i mitja que va durar el concert, cosa que van agrair des de l'escenari. «Estem molt cansats després de cinc setmanes de gira, però gent com vosaltres ens dóna energia per poder tirar endavant», van assenyalar abans d'encarar l'últim tema de la nit, la conegudíssima Let's Groove.

A més, el seu agraïment al públic no es va quedar només en paraules: a la sortida, diversos membres de la banda van signar CDs i es van fer fotografies amb tothom que s'hi va acostar. Una autèntica nit discotequera per encarar la recta final del festival, que acabarà demà amb l'actuació final de Manel.