El barri de Gràcia està de festa i pel que m'expliquen -segons molts- són les millors festes de Barcelona. Música, activitats, castells... en Carles Leon, un bon amic casteller, ja fa dies que escalfa l'ambient pel Facebook, deixant entreveure la passió amb què es viuen aquestes festes.

Però com que és agost -a mi no em mou ni Déu de Cadaqués- no hi podré anar i m'ho perdré. Tot i això, aquí - a Cadaqués- aquest agost tindrem el barri de Gràcia més a prop que mai. Només un dia, però el tindrem.

El 22 d'aquest mes, un grup de música procedent del barri de Gràcia -vos vaig dir que parlaria d'ells fa un mes - toquen al passeig de Cadaqués. Carlos C Costa, capitanejat per un veí del poble, seran els encarregats de posar la banda sonora al penúltim dilluns d'agost.

I jo, que tan sols he escoltat en Carlos en solitari, tinc molta curiositat pel gran nivell de la banda. Sergio Fece, ex-troglodita als teclats, Santi Ursul al baix, Luis Arcos (exguitarrista de Los Rebeldes), Miqui Izquierdo a la bateria i per acabar, Carlos Costa. Grup de música nascut a Gràcia, aquest -bonic- barri que fa dies que està de festa i que sempre ha sigut un bressol de molts artistes.

Estaré pendent -per curiositat, no per coneixements, que no en tinc- d'aquest concert, on segons m'han dit a part de tocar cançons pròpies, també tocaran èxits dels anys vuitanta i noranta. A priori, sona bé.

Per cert, qui no pugui venir a Cadaqués i tingui la mateixa curiositat que jo, faran un altre concert el 27 d'agost a Figueres. Ja sé que l'entorn hi fa molt, però no podem pretendre que tots els pobles siguin igual que Cadaqués.

Música, música i més música.