La primera jornada de la Festa Major petita de Blanes, que es va viure aquest divendres passat, va omplir de públic els principals carrers del centre de la vila. Al vespre va ser quan l'animació va ser encara més palesa, amb la cercavila "Places i Carrers" que va congregar centenars de persones al llarg de tot el recorregut. Encapçalaven la corrua de gent els músics de la banda musical Mossèn Joan Batlle de Blanes acompanyats del grup de grallers i percussió de Canovelles i un dels principals atractius van ser els capgrossos i gegantons de la Colla Gegantera de Blanes.

Tot seguit va començar el concert que estava previst a la plaça dels Dies Feiners. Els encarregats de donar combustible musical van ser els membres del grup Tàrraco Surfers, amb les seves característiques taules de surf que compartien espai a l'escenari amb els instruments musicals. El més destacat dels intèrprets, però, era la vestimenta: romans i romanes customitzats en cantants i músics de rock. Els Tàrraco Surfers van garantir més de dues hores de ball i diversió a partir de versions de temes internacionals de pop-rock dels anys 80 i 90, però també d'avui dia.

Avui hi ha la Tirada de l'Art i la Sardinada Popular, seguida per la Xocolatada sota l'Arc dels Copatrons i l'Ofrena Floral en aquest mateix indret. La vermutada, la missa oficial en honor a Sant Bonós i Sant Maximià i el dinar popular tancaran els actes del matí. Finalment, a la nit hi haurà Havaneres amb els grups Cabotatge i Bergantí al passeig de Mar, simultàniament a l'espectacle de playback que oferirà el grup NABAC a la plaça dels Dies Feiners.