Durant l'estiu, els nens són els usuaris de les piscines per excel·lència. És per això que una de les principals preocupacions pels pares és garantir la seguretat dels seus fills dins l'aigua. Per evitar accidents, la companyia Abisurd ha presentat la nova aplicació ¡Vamos a la pisci! perquè els nens i nenes puguin aprendre a guadir de la piscina amb seguretat, de manera diveritda.

L'aplicació, disponible en català i castellà és multiplataforma i està basada en vídeos interactius dirigits a infants entre 2 i 8 anys. Inclou 10 consells de seguretat bàsics, com ara que cal banyar-se sempre acompanyat d'un adult, o que cal posar-se una armilla abans d'entrar a l'aigua.

El joc dona els consells de forma interactiva. El dibuix d'un nen formula les preguntes a l'infant per captar la seva atenció, i l'usuari ha de reflexionar i triar entre dues opcions. En cas que la resposta sigui correcte, el joc avança a la següent fase. Si no, es replanteja la pregunta i es torna a la mateixa pantalla.

Una vegada respostes correctament les 10 preguntes, l'aplicació pregunta als infants si han trobat els jocs amagats al conte. D'aquesta manera, els nens tornen a passar per totes les pantalles i tornen a recordar els consells.

La presentació d'aquesta aplicació forma part de la VII Campanya de Seguretat Infantil a la Piscina publicada per Abisurd. La iniciativa inclou la presentació de l'aplicació i un informe sobre l'evolució dels ofegaments infantils ens els últims 5 anys.