Toquinho i Maria Creuza inauguren avui el Festival de la Porta Ferrada

Toquinho i Maria Creuza seran els encarregats d'aixecar aquest vespre el teló del festival de la Porta Ferrada, a Sant Feliu de Guíxols, on interpretaran música popular del Brasil en un recital en el qual no faltaran peces com A felicidade i Garota de Ipanema. Fins al 19 d'agost, el festival comptarà amb artistes com Michel Camilo i Tomatito, Chick Corea i Bela Bléck, Jamie Cullum, Fangoria i La Unión, Love of Lesbian, Robe, Rosario, Antonio Orozco, Jarabe de Palo, Els Amics de les Arts i La Oreja de Van Gogh, entre d'altres.

Tret de sortida al quart Jazz Festival de l'Estartit

El blues electritzant del jove guitarrista King Solomon Hicks obrirà avui la quarta edició del Jazz Festival de l'Estartit. Serà el debut a Catalunya d'aquest artista, nascut a Harlem fa 22 anys i hereu de B.B. King i West Montgomery. El festival presentarà fins al 12 d'agost un total de set concerts a l'escenari de la plaça de la Llevantina, quatre a les platges de l'Estartit -dins del cicle Jazz en Banyador- i set al passeig del Molinet, en col·laboració amb el festival Fringe. Una de les més destacades serà Madeleine Peyroux, un dels plats forts d'aquesta edició, que tocarà demà.

Anastacia arriba avui a Cap Roig

La gran estrella americana del pop actuarà avui al Festival de Cap Roig, on presentarà el seu nou àlbum, un cant optimista i que ha suposat un gran canvi i un repte personal. Les entrades per al recital, un dels més destacats de la programació d'enguany, ja estan exhaurides des de fa setmanes.