1. Calonge

Port Bo, Neus Mar i Son de l'Havana tanquen la segona nit d'havaneres

La Cantada d'Havaneres i Boleros de Sant Antoni tanca avui la tercera edició amb les actuacions de Port Bo, Neus Mar i Son de l'Havana. El concert, que s'iniciarà a les deu de la nit a l'espigó de l'Amistat, acabarà amb les tres formacions dalt de l'escenari, on interpretaran La bella Lola i El meu avui, d'Ortega Monasterio, com és tradició.

2. festival de peralada

Katie Melua torna al festival alt-empordanès amb la seva veu única

Amb la timidesa que tant la caracteritza dalt de l'escenari, Melua i la seva guitarra es retrobaran avui el públic de l'auditori del parc del castell. L'artista s'ha atrevit amb tot tipus d'estils durant la seva carrera, amb la seva veu vellutada: des de suaus balades de jazz, de blues i de soul, fins a «covers» que van des de Blowin In The Wind, de Bob Dylan, passant per All over The World de Françoise Hardy, fins a The Way That You Look Tonight de Frank Sinatra.

3. Porta ferrada

Michel Camilo i Tomatito tornen a Porta Ferrada amb l'«Spain Forever».

Vells coneguts del festival, Michel Camilo, pianista de tècnica extraordinària en el terreny del jazz llatí, i Tomatito, un dels millors guitarristes flamencs, tornen a l'Espai Port de Sant Feliu de Guíxols per presentar la tercera entrega conjunta: Spain Forever. Més apassionats i romàntics, fins i tot, que a Spain i a Spain Again, Camilo i Tomatito faran gaudir l'espectador amb peces d'Astor Piazzolla, Erik Satie, Chick Corea i Ennio Morricone. L'entrada platea prèmium inclou copa o refresc de benvinguda.