1. begur

Torna la travessa popular des de s'Eixugador fins a Aiguafreda de Begur

La travessa popular de natació des de la cala de s'Eixugador fins a la d'Aiguafreda arriba avui a la XIX edició. La prova marítima, que travessa aproximadament uns 1.000 metres entre les dues cales, està oberta a nedadors a partir dels 12 anys i preveu una participació de prop de 250 persones. A partir de les 9 del matí, els participants seran traslladats des d'Aiguafreda fins a s'Eixugador en embarcacions. Aquells nedadors que vulguin també podran arribar a la cala pel camí de Ronda acompanyats d'un guia.

2. blanes

Arriba la fase final del IV Torneig de Futbol Platja de Blanes

Amb les inscripcions completes, la IV edició del Torneig de Futbol Platja de Blanes viurà avui la fase final. Els 16 equips que van superar ahir la lligueta classificatòria s'enfrontaran avui en partits d'eliminació per aconseguir un lloc a la gran final, que es disputarà a les 7 de la tarda a la platja del centre de la vila, prop del Banc dels Músics.

3. porta ferrada

Chick Corea i Béla Fleck, 38 Grammys sobre l'escenari de l'Espai Port

La unió entre Chick Corea al piano, un dels instruments més determinants del jazz, i el banjo, del qual Béla Fluck ha estat l'intèrpret i estudiós més influent en les últimes dues dècades, arriba a l'escenari del festival Porta Ferrada amb un total de 38 premis Grammy a l'esquena entre els dos. Els resultats de la seva col·laboració són dues autèntiques fites de la música creativa que des de fa anys esgoten les entrades d'arreu del món.