Sant Jordi Desvalls acollirà dissabte la sisena edició del festival de música electrònica Tramunfest. L'esdeveniment donarà el tret de sortida a les deu de la nit i s'allargarà durant dotze hores. El Tramunfest creixerà enguany tant pel que fa al nombre d'actuacions com el nombre d'espais. Fins a 30 artistes passaran pels tres escenaris del festival. Un d'aquests estarà destinat a potenciar el talent dels artistes novells gironins.

Els tres escenaris del festival oferiran propostes diferents. El tempo del Techno Stage estarà marcat per artistes internacionals com DJ Rush, la llegenda viva del techno; Dosem, l'artista i productor gironí reconegut en àmbit mundial; Andres Campos, resident a la discoteca Florida 135, o el portuguès J. Fernandes.

Mentrestant, l'Underground Stage acollirà artistes de la talla de l'israelià Bliss, amb el seu PsyTrance i acompanyat de la seva guitarra elèctrica per interpretar els seus temes en directe, el neerlandès Dr. Peacock, un referent del Frenchcore, el també israelià Painkiller, un altre dels predilectes dins l'escena trance, el francès Bill, un dels màxims exponents del hardtek, els italians Bit Reactors o els francesos Darktek.

Tampoc faltaran les actuacions dels artistes de l'escena gironina i catalana Djoseph, Oliver Karl & Viral, Elektrik, Suhmo, Fergis, Isaac Liarte, The Whistlers, Dk Brothers, Tandem, Tothem i Bass Polarity.

El nou escenari és el Solar Sounds Stage, on actuaran els artistes representants de la productora d'esdeveniments gironina que opera sota el mateix nom.