1. roses

Visites guiades per descobrir la Ciutadella

Roses organitza cada dia visites guiades al recinte històric de la Ciutadella, per tal de descobrir les restes arqueològiques gregues, romanes i medievals. A les set de la tarda el recorregut es fa en català, mentre que en castellà té lloc cada dia a les sis i les vuit del vespre, a banda de les 10.30 h del matí els dimarts, dimecres, divendres, dissabtes i diumenges. En francès es fa cada dia de 10.30 h a 17.30 h i en anglès els dilluns i els dijous a les 10.30 h.

2. pals

Viu l´estiu més jove

Del 3 al 28 de juliol, els nois i noies de Pals d´entre dotze i setze anys poden gaudir de les activitats de la primera edició de l´Estiu jove. Es tracta d´una proposta pensada per a tots aquells que ja se senten grans per inscriure´s al Casal d´Estiu, però que encara no tenen edat de treballar. Entre les activitats que s´organitzen hi ha sortides a l´entorn de Pals, curses d´orientació, descobertes, festes de l´escuma, visites a parcs aquàtics, tallers de percussió corporal o activitats com el Palsxef. Per participar-hi cal inscripció prèvia.

3. palamós

Recorreguts guiats per l´Espai del Peix amb tastet

Palamós ofereix cada dimecres un recorregut per l´Espai del Peix que acaba amb un tastet. L´activitat, que està organitzada pel Museu de la Pesca, compta amb la col·laboració de la Confraria de Palamós del Municipi. Les places estan limitades, de manera que cal inscripció prèvia. El preu és de sis euros per als adults i tres euros per als infants, i la visita dura una hora (de sis a set de la tarda).