1. Blanes

Comença el 47è Concurs Internacional de Focs d'Artifici

Aquesta nit i fins al 26 de juliol se celebrarà a Blanes la 47a edició del Concurs Internacional de Focs d'Artifici, que omplirà el cel de la localitat de colors i llums. Sumant els cinc dies, el concurs atrau prop d'un milió de visitants. Com a novetat d'aquest any, el concurs retrà homenatge al Girona Futbol Club pel seu ascens a Primera Divisió. Els tres avisos que es disparen cada nit abans que comencin els espectacles es faran amb efectes pirotècnics de color vermell i blanc.

2. sons del mon

Arriba el concert de Tom Jones, el plat fort del festival

El cap de cartell del festival Sons del Món d'aquest any és indiscutiblement Tom Jones. Des de la seva irrupció en la música dels anys seixanta, el cantant gal·lès ha sabut conservar el seu èxit intacte, amb una permanent elegància, una singular veu de tro i un carisma i energia escèniques envejables. El «Tigre de Gal·les» oferirà avui un concert a l'Espai la Ciutadella de Roses on es podran escoltar els seus grans èxits acompanyat d'una nombrosa banda.

3. peralada

L'Auditori del Parc del Castell acull l'actuació de Franco Battiato

Franco Battiato és sense dubte una de les personalitats més importants del panorama cultural italià i europeu. La seva música en constant evolució, ha creat una discografia molt completa que va de la música experimental a la clàssica i l'òpera. Actuarà a Peralada al costat d'un quartet de corda i piano per demostrar que segueix ampliant els seus horitzons.