1. tempo sota les estrelles

El millor jazz arriba a la plaça dels Jurats de Girona

La Barcelona Jazz Orquestra és una selecció dels millors músics de jazz del país i està considerada com una de les millors big bands d'Europa. Acostumats a estar presents en grans festivals, aquesta nit faran parada a Girona per tocar al Tempo. Per a l'ocasió, vindran acompanyats d'Antony Strong, cantant, compositor i pianista britànic.

2. sant feliu de guíxols

La cançó de taverna pren els carrers

de Sant Feliu

La XXIII Cançó de Taverna és un cicle organitzat per l'Ajuntament de Sant Feliu que va néixer amb dos objectius. Per una banda, evitar que quedés endreçada a les nostres memòries una forma de comunicació, divertiment i entreteniment indispensable per nombrosos oficis com els pescadors, tapers o ferroviaris. I per altra, fer un homenatge als cantaires i testimonis vius o desapareguits que van teixir la seva petita història dintre de les tavernes. Aquesta nit, la plaça de l'Empordà acull l'espectacle En Sé i en Dani tornen al barri, a càrrec de Sé.

3. La bisbal d'empordà

Festa Major de Sant Pol

La Festa Major de Sant Pol, preludi de les festes de la Bisbal de l'Empordà, celebrarà avui la seva diada central. A les 10.30h del matí s'oferirà la missa solemne, i a les 11h començarà el tradicional ball de bastons. A les 12 h se celebrarà el vermut popular i a les 20h acabarà la festa amb una cantada d'havaneres a càrrec de Les Anxovetes de l'Escala. El grup format per veus íntegrament femenines ofereix un repertori d'havaneres clàssic i tradicional maridat amb guitarra i contrabaix.