La Helen, en Trevor i la seva filla Louise són una família anglesa que des de fa anys viuen a la Bretanya francesa. Aquest any han decidit a passar les vacances a Roses, on han llogat un apartament per tretze dies. Els trobem mentre descansen sota una de les poques ombres de la platja.

Què els ha portat fins a l'Empordà de vacances?

Havíem sentit molt a parlar del seu entorn natural, i a nosaltres ens agrada molt gaudir del paisatge. A més, una amiga de la mare de la Helen té un apartament aquí i ens n'havia parlat molt bé, o sigui que hem decidit provar-ho.

I de moment, què els està semblant?

Ens encanta. El poble és preciós, les platges són molt netes i fins ara hem tingut força bon temps. Ahir vam anar als Aiguamolls de l'Empordà i vam poder caminar i veure molt ocells. Ens encanta observar-los. També vam aprofitar per visitar Sant Pere Pescador.

Què és el millor de la Costa Brava?

Sens dubte, la platja i el menjar.

Què han tastat?

De tot. Ens ha encantat la paella i els musclos, i a més hem trobat una fleca que ens agrada molt i cada dia hi anem a esmorzar. Fem un cafè i un tros de coca.

La Costa Brava és cara?

El menjar més o menys costa el mateix que a casa nostra i hi ha restaurants a un preu raonable. Altres són molt cars, però potser és perquè són de més qualitat. Pel que fa als supermercats, el preu també és estàndard, però pensem que el peix i el formatge són excessivament cars.

Quins plans tenen per als propers dies?

Volem visitar la Ciutadella de Roses i anar a visitar més natura, com per exemple el cap de Creus. Ah, i ens agradaria poder recórrer la costa des d'una barca, perquè es deu veure molt diferent.