1. castell d'aro

Els més petits es converteixen en pagesos a «Anem a la granja?»

El Mas Can Junals de les Eroles, a Castell d'Aro, acull Anem a la granja? una visita i activitat adreçada a tota la família on els nens de 3 a 10 anys seran els protagonistes i es convertiran en pagesos per un dia. Tot passejant, la visita surt del Parc de l'Estació i arriba al Mas Can Junals de Les Eroles, on els nens aprendran a feinejar en els seus horts i conèixer, tocar i alimentar el seu bestiar. Cal reservar plaça prèviament a l'Oficina de Turisme de Platja d'Aro.

2. santa cristina d'aro

«Passi-ho bé i fins l'any que ve»

La Festa Major de Sant Cristina d'Aro ha protagonitzat l'agenda del cap de setmana. Avui és l'última jornada de la festa del poble. A les 16.30 començarà el campionat de futbol 3x3 a la plaça del Mercat, on també se celebrarà el campionat ràpid de baldufes, water bottle flip, spinner i curses de sacs, el taller de maquillatge, el festival infantil i la festa Holi i discomòbil. A la plaça de la Vella Pedra, Son de l'Havana hi cantarà havaneres.

3. PORTBOU

S'acaba la festa grossa a Portbou

La Festa Major de Portbou s'acaba avui amb l'últim dia de festa. A partir de les 10 del matí, els infants podran gaudir dels inflables a la rambla Catalunya. A les 11h, l'església acollirà la missa solemne. A les 12h, se celebrarà el vermut popular als jardins del Centre Cívic. A la tarda, gresca amb la Holi party a les 17h a les barraques dels mariners, i a les 18.30h festa de l'escuma a la platja gran. A les 20h hi haurà l'exhibició «Grito» a la plaça Pompeu Fabra i a les 22h sortirà el correfoc de l'Ajuntament.