1. peralada

Nit solidària per recaptar fons per a la lluita contra l'Alzheimer

El Festival Castell de Peralada celebrarà avui la segona edició de la Nit de l'Alzheimer, que destinarà els seus beneficis al finançament de la primera unitat de prevenció i diganòstic precoç de l'Alzheimer a l'Estat. Durant la celebració, que estarà conduïda pel periodista Josep Puigbó, es presentarà la campanya Regala memòria 2017 i l'excantant de Lax'n'Busto, Salva Romero, interpretarà la peça No em demanis que et recordi. Posteriorment, els assistents podran veure el ballet La Bella i la Bèstia, dirigit per Thierry Malandain.

2. l'escala

Sopa de Cabra pujarà avui a

l'escenari del Portalblau

El festival Portalblau de l'Escala encara un dels seus caps de setmana més importants amb l'actuació, aquesta nit, de Sopa de Cabra i demà de Rachid Taha. Sopa de Cabra ja fa setmanes que té les entrades esgotades per a la seva actuació, que s'emmarcarà dins de la gira Sopa de Cabra tanca el cercle. La banda gironina presenta un espectacle de grans èxits i el Portalblau serà un dels pocs escenaris on se'ls podrà veure aquest estiu a la Costa Brava. Per a demà, amb Rachid Taha, encara queden entrades.

3. begur

El Festival de Música comença

amb una doble actuació

El Festival de Música de Begur comença avui amb una doble actuació: la Balkan Paradise Orquestra oferirà una cercavila pel nucli antic de la vila i posteriorment, a les Escoles Velles, actuarà The Gospel Viu Choir.