El cicle de concerts al paratge de Santa Cristina de Lloret de Mar torna aquest divendres 4 d'agost amb el concert de Jordi Molina. Amb més de trenta anys de reconeguda carrera, Molina presentarà a Santa Cristina el seu últim projecte, que es titula com un dels quadres més representatius d'Antoni Tàpies, Matèria del temps, que recull bona part de l'aprenentatge assolit al llarg de la seva trajectòria, que l'ha portat des de la improvisació i el jazz fins a l'havanera.

A més de Molina, els altres protagonistes del cicle seran X-Tramp, el tribut a Supertramp, la llegendària banda de rock simfònic dels anys 70, que actuarà l'11 d'agost; Manu Guix, el reconegut director musical, compositor i intèrpret i cara recurrent a la televisió, que arribarà el divendres 18, i un recital líric interpretat per la soprano Beatrice Jiménez-Marconi, el tenor i director Albert Deprius i el pianista Ricardo Estrada, que tancarà el cicle el dia 25 d'agost.

Els tres primers concerts se celebraran a la plaça del Pi, just darrere l'ermita que dona nom al parage de Santa Cristina, envoltats de mar i muntanya, al més pur estil mediterrani. L'última actuació es durà a terme a l'interior de l'ermita.