Sant Feliu de Guíxols ja està de Festa Major. Ahir a la tarda, la vila es va vestir de gala amb la passada de gegants i capgrossos, que va sortir de la plaça de Terol i va arribar fins a davant de l'ajuntament, al passeig del Mar. Tot seguit, el Consell Local de la Joventut va celebrar el Corregots, que va sortir de la plaça del Mercat. A les vuit del vespre, el Club Bàsquet Sant Feliu va oferir el pregó de Festa Major.

Just després del pregó, va haver-hi l'espectacle de carrer Gegants, a càrrec de la companyia Actua Produccions. I a les onze nit, la mascletà gentilesa dels firaires va donar el tret de sortida més sonor a una nit que va comptar amb les actuacions de l'orquestra Di-versiones i Búhos.

{C}

Avui, a les onze del matí, hi haurà la cercavila aquàtica, festa de l'escuma i inflables aquàtics, que sortirà de la plaça del Monestir i passarà pel passeig del Mar, el passeig dels Guíxols, la carretera de Palamós i finalitzarà a la plaça Miquel Murlà. A les dotze del migdia, tindrà lloc la celebració ecumènica de la Festa Major i l'ofrena floral de la colla gegantera ganxona.

Música amb La Principal

A partir de les quatre, tindrà lloc un torneig de botifarra organitzat pel Consell Local de la Joventut i un concert de Festa Major amb La Principal de la Bisbal. A les vuit del vespre se celebrarà la missa solemne en honor a Sant Feliu a la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels, i a les nou una gimcana jove.

A partir de les onze de la nit, tornarà la música: primer hi harà una audició de tres sardanes amb la cobla de La Principal de la Bisbal, a mitjanit hi haurà ball amb La Principal i a partir de dos quarts de tres de la matinada, nit de festa amenitzada pel DJ Cristian Pérez. La Festa Major de Sant Feliu s'allargarà fins al cap de setmana amb altres activitats.