El festival de Vidreres aposta enguany pel latin jazz

Comptarà amb les actuacions de Jamboree Big Latin Band, Telva Rojas Trio i Guataca, entre d'altres

02.08.2017 | 07:12

La quarta edició del festival de jazz a la fresca de Vidreres estarà dedicat al latin jazz i comptarà amb les actuacions de Jamboree Big Latin Band i Telva Rojas Trio (divendres 25 d'agost), Sami i Pep Busquets Trio (dissabte 16 d'agost) i Gemma 4 i Guataca (diumenge 27 d'agost). L'escenari del festival serà el pati de Can Xiberta, una masia pairal restaurada per l'Ajuntament on es crearà un ambient jazzístic amb il·luminació i racons ambientats per tal que el públic pugui gaudir millor de la música.

El festival començarà el 25 d'agost amb l'actuació de Telva Rojas Trias. Coneguda com el maremoto del caribe, Telva Rojas és una cantant cubana que viu entre Cuba i Barcelona, que ha actuat amb els músics més importants del seu país, com Moncho o Qiulapayún.

A continuació, aquell mateix dia, tocarà també la Jamboree Big Latin Band, un referent del jazz llatí al conjunt de l'estat espanyol amb més de quinze anys de trajectòria, quatre discos editats i més de 300 concerts a les seves esquenes.

El festival continuarà el dissabte 26 d'agost amb l'actuació de Sam i Pep Busquets Trio, una formació de piano, baix, bateria i guitarra que oferirà temes d'autors llatins reconeguts amb retocs de temes jazzístics d'autors carismàtics americans.


Gemma 4 i Guataca

Finalment, el festival acabarà el 27 d'agost amb una doble actuació. En primer lloc tocarà Gemma 4, mentre que tot seguit serà el torn de Guataca, una autèntica descàrrega de melodia, harmonia i ritme que es desenvolupa segons va sentint les emocions i les sensacions del públic.

El festival està organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vidreres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema