1. torroella de montgrí

Jens Franke i Jørgen Skogmo dediquen un concert de guitarra a Ernest Lluch

El Festival de Torroella recupera la integral dels duos per a guitarres de Ferrer i Esteve que, en qualitat d'estrena en l'època contemporània, interpretaran els joves guitarristes Jens Franke, alemany, i Jørgen Skogmo, noruec. Aquest concert de recuperació de patrimoni musical català està dedicat a la memòria d'Ernest Lluch. Franke va trobar el manuscrit que contenia els duos de guitarres a la biblioteca de la Royal Academy of Music de Londres.

2. cap roig

Els Amics de les Arts presenten

«Un estrany poder»

Els Amics de des Arts segueixen apostant per cada projecte en el que s'embarquen, fent un salt endavant amb cada disc. Però aquest cop és majúscul. El 2017 és ja una nova era per a la banda, que presenta el seu nou disc, Un estrany poder. De nou i per quarta vegada, Els Amics de les Arts pujaran a l'escenari de Cap Roig per interpretar temes com El seu gran hit o Les coses.

3. gIRONA

Tricia Boutté acompanya la Jove Big Band Girona al Festival Tempo

La cita amb la Jove Big Band és un dels clàssics de Tempo. Aquesta formació, que traspua talent i energia a parts iguals, vindrà acompanyada enguany per la cantant de Nova Orleans Tricia Boutté. Diuen d'ella que ja cantava molt abans de parlar i que el llinatge musical li ve de lluny. Tricia Sista Teedy, com és coneguda familiarment, és neboda de la també cantant de jazz Lilian Boutté. La seva veu transportarà el públic a principis del segle XX.