La dotzena edició de Les Nits de Marimurtra de Blanes començarà aquest proper dissabte amb el concert de Víctor Branch, un cantant de formació principalment clàssica que ha sabut fusionar aquest aprenentatge amb la música que més li agrada. Així, Introspective, el seu primer treball, proposa diferents peces que reivindiquen valors com l'amor, l'autoestima i arriba a tocar temes aparentment més tabú, com la sexualitat. Un resultat que no deixa ningú indiferent i que fa un recorregut per diferents referents com ara Amy Whinehouse, Jamiroquai, Sam Smith, John Newman, Jennifer Hudson o Lauryn Hill.

A més del concert inaugural a càrrec de Víctor Branch, també actuaran al Festival de Marimurtra The Gospel Viu Choir el dia 12 d'agost, Susanna del Saz el 18 d'agost i tancarà el certamen Quimi Portet el dia 26 d'agost.

Beneficis per a la Fundació

El benefici generat per Les Nits de Marimurtra es destina íntegrament als objectius fundacionals de la Fundació Carl Faust. A més, també hi haurà un servei de bar que anirà a càrrec de l'Oncolliga Blanes, una fundació sense ànim de lucre que es dedica a millorar la vida de les persones afectades pel càncer.