Tast de vins a Sant Pere i guitarra a Platja d'Aro

03.08.2017 | 07:25
Tast de vins a Sant Pere i guitarra a Platja d'Aro

1. sant pere de rodes


Visita i tast de vins amb història

Els vespres d'estiu, el monestir de Sant Pere de Rodes convida a parlar i gaudir dels vins de l'Empordà. Cada dijous, els visitants poden participar en un recorregut on s'impregnaran del paisatge i podran conèixer un dels secrets més ben guardats del monestir: l'antic art dels monjos de fer vi. Acabada la visita, un celler vinculat a la història del monestir presentarà els seus vins, que es maridaran amb productes locals. Avui serà el torn del celler Martí Fabra. Per participar-hi, cal reserva prèvia.


2. platja d'aro


Maurizio Di Fulvio actua al Festival de Guitarra de Girona-Costa Brava

Maurizio Di Fulvio actuarà aquesta nit a l'església de Fanals de Platja d'Aro en el marc del Festival de Guitarra de Girona-Costa Brava. Di Fulvio portarà l'espectacle Mediterranean flavours, una confluència entre el jazz negre, el latin jazz i el rock, amb matisos clàssics. L'espectacle començarà a les nou del vespre.

3. peralada


El pianista Ignasi Cambra arriba al Festival del Castell

El jove pianista Ignasi Cambra actuarà avui a les vuit del vespre a l'església del Carme, en el marc del festival del Castell de Peralada. Malgrat la seva joventut, Cambra ja ha estat convidat a tocar en escenaris com el Weill Recital Hall de Nova York o el Teatre Mariinsky de Sant Petersburg. A Peralada presentarà un programa amb obres de Chopin, Grieg i Granados, tot repassant les influències mútues entre aquests músics de finals del segle XIX que van buscar la inspiració en l'arrel cultural dels seus països.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema