1. festival de cap roig

La cançó de l'estiu, aquesta nit a l'escenari de Calella de Palafrugell

Luis Fonsi farà sonar aquesta nit al festival de Cap Roig el seu Despacito, la cançó de l'estiu i un dels principals èxits de la música llatina dels darrers anys. Des de la seva primera producció discogràfica, Comenzaré (1998), fins a la seva més recent, 8 (2014), Fonsi ha batut rècords de vendes i s'ha posicionat al capdamunt de totes les llistes. Ha guanyat múltiples discos d'or i de platí, un Latin Grammy i cinc premis Billboard, entre altres.

2. festival de la porta ferrada

Jarabe de Palo porta a Sant Feliu la gira del 20è aniversari

El gran hit de Jarabe de Palo, La flaca, ha fet ja vint anys. I per celebrar-ho, la banda liderada per Pau Donés està immersa en una gira en què interpreten aquest i altres grans èxits, com Depende, Grita, Agua, Bonito, El Lado Oscuro o Déjame Vivir. La banda reivindica el fet d'haver superat l'estigma d'haver estat un grup «d'una sola cançó» i haver col·laborat amb primeres espases com Luciano Pavarotti, Chrissie Hynde i Celia Cruz, entre altres.

3. pals

Tret de sortida al White Summer Market

El festival White Summer Market obre avui les seves portes amb un calendari de 23 dies farcit amb més de 100 actuacions, una desena de conferències i 40 talents de tot tipus, des de la blocaire Miri Pérez-Cabrero (finalista de la darrera edició de Masterchef) fins a l'escriptor i director Albert Espinosa. Avui, a més, un gran espectacle de la Fura dels Baus oferirà una gran estructura humana construïda per la unió de 50 voluntaris locals.