Ningú ha pogut escapar d'ella. Al bar, a la ràdio, a les notícies, en una conversa, al supermercat, a la feina, al gimnàs... per tots els racons s'escolta la seva melodia enganxosa. Addictiva pel seu ritme, Despacito s'ha colat a la vida de persones apassionades pel reggaeton, el jazz o el rock. I ahir, va encendre «rapidito» el Festival de Cap Roig. L'escenari de Calella de Palafrugell va rebre Luis Fonsi, el cantant porto-riqueny i autor del tema més escoltat de la història de la música en plataformes com Youtube o Spotify. És també Despacito una de les cançons amb més versions i, fins i tot, ha arribat en camps tan insòlits com el món de la sardana.

El ritme frenètic de Despacito, però, només va fer que accelerar el romanticisme que va caracteritzar el concert de Luis Fonsi a Cap Roig. I és que el cantant porto-riqueny, amb dues dècades de trajectòria a l'escena musical, compta amb un ampli repertori de balades com les clàssiques Nada es para siempre o No me doy por vencido, que ahir van sonar amb força a Calella de Palafrugell.

Amb la introducció de Tanto para nada, Luis Fonsi va obrir un concert de «Love and dance», nom que rep la gira que està duent a terme per tot el món. Temes com Corazón en la maleta, clàssiques balades com Imagíname sin ti, i una nova estrena, Apaga la luz, van seguir seduint el ple absolut de Cap Roig. Un públic de totes les edats format majoritariament pel col·lectiu femení i per parelles d'enamorats que gaudien escoltant temes romàntics, com Gritar, Llegaste tú i Por una mujer.

I «pasito a pasito» la gent va començar a ballar amb Luis Fonsi i els quatre ballarins que el van acompanyar a l'escenari de Cap Roig, que va embogir amb Despacito. Fins a dues vegades va sonar l'esperada cançó, que va servir també com a colofó final de l'espectacle musical juntament amb Aquí estoy yo.

I sí, Luis Fonsi va enamorar, encara més, al públic com va prometre al principi del concert. «És la meva primera vegada que vinc a Cap Roig i alguna cosa em diu que tornaré de vacances perquè aquests paisatges són massa bonics», va expressar el cantant sota un allau d'aplaudiments.