1. festival de la porta ferrada

Fangoria i la Unión ompliran Sant Feliu de Guíxols de ritme

El festival de la Porta Ferrada oferirà avui una nit per recordar amb Fangoria i La Unión. La parella més il·lustre de l'electropop espanyol, Alaska i Nacho Canut, vindran a la Costa Brava amb l'eco encara vigent de Canciones para robots románticos, que acaba de ser reeditat després d'haver aconseguit el número 1 l'any passat. Per la seva banda, La Unión es troba en plena celebració del 25 aniversari del mític disc en directe Tren de largo recorrido, i aterraran a Sant Feliu disposats a cantar grans èxits com Maracaibo, Ella es un Volcán i Lobo Hombre en París.

2. festival de cap roig

Dani Martín presenta el seu nou disc, «La Montaña Rusa»

Dani Martín presentarà avui a Calella de Palafrugell el seu tercer disc d'estudi, La Montaña Rusa, publicat el setembre de l'any passat i que posteriorment li va permetre guanyar el premi Ondas al millor artista de l'any. La gira actual l'ha portat per més de 40 ciutats, teatres i auditoris. Per aquesta nit, les entrades estan esgotades.

3. pals

Acaba un gran cap de setmana de

Festa Major

Pals clou avui els actes de la seva Festa Major. A primera hora del matí, a partir de dos quarts de deu, hi haurà la cercavila d'El despertar del Bruel, que sortirà de davant l'escola bressol i està organitzada pel Bruel dels Timbalers de Pals. Tot seguit, hi haurà una xocolatada a la plaça Catalunya. A la tarda, hi haurà concert a càrrec de la Selvatana i, a partir de dos quarts de dotze de la nit, ball.