1. cap roig

Ramon Mirabet presenta «Home is where the heart is»

És l'artista que tothom vol veure en directe. Els seus concerts són una festa de la qual el públic, cada dia més nombrós, no vol marxar mai. La de Ramon Mirabet és sens dubte una de les gires més sorprenents d'aquest 2017, en la qual presentarà el seu nou disc Home is Where the Heart Is. Aquest vibrant espectacle inclou set músics sobre l'escenari i un repertori amb les millors cançons dels seus dos discos publicats fins avui, així com també Those Little Things, famosa per la campanya d'estiu 2016 d'Estrella Damm.

2. peralada

L'òpera «Madama Butterfly» promet oferir un gran espectacle

La seva història, i una música que van directes al cor i a les emocions, han convertit aquest títol en una de les òperes més emblemàtiques i cabdals del repertori clàssic. La narració, situada en el període més obscur de la ciutat de Nagasaki durant la Segona Guerra Mundial, converteix la tragèdia que afecta la mateixa protagonista femenina, immersa en la desolació, en una tragèdia també col·lectiva.

3. porta ferrada

Torna La Oreja de Van Hogh amb el nou àlbum «El Planeta Imaginario»

El Planeta Imaginario, publicat a finals de l'any passat, va ser un dels discos de retorn més esperats de la història recent del pop espanyol. Feia cinc anys que La Oreja de Van Gogh, una de les bandes més poderoses i admirades de l'Estat, no publicava material nou d'estudi i, amb aquest setè disc, el grup donostiarra va tornar-se a fer valer com un equip amb capacitat gairebé paranormal per escriure lluminoses melodies.