En Pablo, veí de Badalona, puja cada any a passar una setmana de vacances a la Costa Brava, i concretament a Platja d'Aro. El trobem al passeig Marítim, mentre reposa i intenta fer passar la calor després d'haver estat corrent durant una estona.

Com és que passa les vacances a Platja d'Aro?

La meva xicota té un apartament aquí, de manera que cada any intentem escapar-nos ni que sigui una setmana per passar uns dies de relax.

Què fan durant aquests dies de vacances?

Al matí anem a la platja i a la tarda a fer un cafè o un gelat. I a la nit sortim a prendre un mojito. Això sí, intentem combinar-ho tot amb l'esport, com el running, o anar a fer exercicis a un parc que hi ha a prop de l'apartament.

Què és el millor de Platja d'Aro?

La nit i la gent. A més, també m'agrada el fet que és molt tranquil: poder banyar-te a la platja sense estar patint per si et roben la cartera és tot un luxe. Això és una de les coses que més m'agraden.

Consideren que hi ha molt de turisme?

Cada any hi ha més gent, sobretot de França. El volum encara és suportable, s'hi està bé; però és veritat que per exemple a l'edifici on ens estem nosaltres hi ha cada cop més turistes de fora, especialment francesos, com et deia.

La Costa Brava és cara?

No, en general està bé de preu. A veure, també és cert que la meva xicota té l'apartament i per tant no pago lloguer, però està clar que els preus aquí no tenen res a veure amb els de Barcelona i rodalies. És més assequible.

A banda de Platja d'Aro, coneixen la resta de la Costa Brava?

Conec Palamós, perquè a vegades anem allà a dinar. Però a part d'això, poca cosa més... bàsicament Platja d'Aro i Palamós, sí.