Una mitjana de 1.500 persones diàries han participat en la primera edició del Happy Trucks Tour de Blanes, que s'ha celebrat aquest darrer cap de setmana i ha ofert gastronomia variada i actuacions en directe de música folk i versions.

Al llarg de tres dies, les food trucks s'han plantat a Blanes amb menjar elaborat en viu i en directe en aquestes furgonetes amb personalitat pròpia i caravanes dolces. Amb una estètica vintage amb tocs de bohèmia, el tour ha pogut satisfer els més foodies (és a dir, els aficionats al bon menjar i beguda), que han pogut triar entre les deu furgonetes que van passar tot el cap de setmana a Blanes i que ahir van marxar en direcció a Mataró, on faran la propera estada.

Es calcula que unes 1.500 persones han assistit cada dia al certamen, una activitat que majoritàriament començava a les sis de la tarda i s'allargava fins a quarts d'una de la matinada. Entre el públic hi havia tant blanencs com turistes, especialment anglesos i francesos.

Des de l'organització -Ajuntament de Blanes i Happy Food Trucks- han valorat positivament l'experiència i per això ja estan buscant dates per repetir-ho l'any vinent.