La voluptuosa veu de Zucchero a Porta Ferrada

08.08.2017 | 10:26
La voluptuosa veu de Zucchero a Porta Ferrada

1. Porta ferrada


Zucchero torna a l'Estat espanyol després de tretze anys

Zucchero aterra avui a Porta Ferrada amb un flamant nou disc: Black Cat, amb el qual es retroba amb les essències d' Oro Incenso & Birra, que amb vuit milions de còpies es manté com l'àlbum més venut de la història de la cançó italiana. Acompanyat d'una banda de tretze músics i amb l'orgull d'haver omplert recentment onze nits seguides l'Arena de Verona i haver registrat dos «sold outs» al Royal Albert Hall de Londres, Zucchero visita Sant Feliu disposat a demostrar que continua tenint un dels timbres de veu més voluptuosos de la història.


2. Tempo


El Senyor Peix aterra a Girona amb la força del mar maresmenc

L'escenari Village Tempo, situat a la plaça dels Jurats de Girona, acollirà avui al concert d'El Senyor Peix, un grup que puja amb força. Amb l'empenta dels grups joves i la força del mar tan present al seu Maresme natal, el grup toca una fusió de reggae, ska i rock, amb cançons que transmeten energia i positivisme.


3. Empúries


«Empúries, la gran empresa arqueològica de J. Puig i Cadafalch»

Fins al 24 de setembre, el Museu d'Arqueologia de Catalunya, situat a l'Escala, ofereix la visita a l'exposició temporal Empúries, la gran empresa arqueològica de Puig i Cadafalch, dedicada a les excavacions d'Empúries com a projecte arqueològic emblemàtic comandat per Josep Puig i Cadafalch, en el marc de la commemoració del 150 aniversari del seu naixement. Algunes de les peces exposades són les troballes més emblemàtiques d'Empúries.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema