1. peralada

L'huracà Malú arriba a l'Alt Empordà

L' «huracà» Malú actuarà aquesta nit al festival del Castell de Peralada en la que serà la seva única actuació d'aquest estiu a Catalunya. La cantant es troba en un dels seus moments professionals més dolços, ja que es troba gravant una nova edició de La Voz i segueix presentant el seu darrer disc, Caos.

A més, darrerament ha protagonitzat Malú. Ni Un Paso Atrás.

2. roses

Tret de sortida a sis dies de Festa Major

Roses inaugura avui la festa major, que s'allargarà fins al proper dia 15. Aquesta nit s'estrenarà l'escenari de barraques amb els concerts de Nurake i Banda Neon, mentre que a dos quarts de set del vespre, a la plaça de l'Església, hi haurà titelles a càrrec de Jordi Tonietti. A més, a les vuit, al Teatre Municipal, es podrà veure l'obra de teatre El trampós entrampat, a càrrec de Jubiteatre. D'altra banda a partir de les vuit del vespre també es podrà anar a les fires i barraques situades a l'antic càmping Bahía.

3. cap roig

Sidonie i La Iaia pujaran avui a l'escenari de Calella de Palafrugell

A pocs mesos de celebrar el 20è aniversari, Sidonie presenta el seu nou últim treball, El peor grupo del mundo, que inclou singles com Carreteras infinitas, una cançó que parla del pop, del seu amor al perill i de la valentia en llançar-se. Els barcelonins estaran acompanyats dels osonencs La Iaia, grup revelació del 2011 segons la revista Enderrock i que des de llavors han anat evolucionant fins a completar el seu darrer disc, On és la màgia?, que va suposar un gir copernicà en pràcticament tots els sentits.