Ja s'acosta la festa major de la Bisbal, que comptarà amb programació musical durant quatre nits a les barraques. La primera nit (la de dilluns, dia 14) hi haurà la Mostra de grups joves de l'Escena Bisbalenca, que ja té guanyadors: primer actuarà el bisbalenc Jordi Serradell, que ha obtingut el segon premi; i tot seguit arribarà l'ska-rock mestís de la mà dels empordanesos Despit, que han obtingut el primer premi de la Mostra. Tancaran la nit els bisbalencs La Puça, que presentaran el seu nou àlbum, L'any de la picor.

La segona nit de concert serà la de dimarts 15, i es mourà a ritmes skatalítics. Les actuacions aniran a càrrec dels maratonins The Cabrians i The Baggies (un tribut a Madness, amb components de Dr Calypso, Skatalà, Soweto i Pirat's Sound Sistema).

Després del descans de dimecres, dijous continuarà amb el concert organitzat per l'Ajuntament, amb l'actuació de Dr Calypso i Smoking Souls. Finalment, divendres actuaran The Sick Boys, els bisbalencs Medusa Box i els barcelonins Los Retrovisores. L'organització va a càrrec d'Indivendres.