La Fleur i el seu marit fa anys que passen els estius a Empuriabrava. La trobem, juntament amb la seva filla Ellen, mirant les botiguetes de souvenirs de les galeries comercials de la localitat, on sembla que l' Ellen vol comprar-se una polsera nova. Ens expliquen que el seu home és a la platja amb la seva altra filla. No els agrada anar de compres i la família s'ha dividit.

On s'allotgen?

Tenim una caravana, i ens allotgem en un càmping de la zona. No sabria dir-te quants anys fa que venim, però ja són uns quants.

Quins són els seus plans?

Ens agrada anar a comprar per les botiguetes, estirar-nos a la platja, sortir a menjar alguna cosa i nedar a la piscina del càmping. També tenim una bicicletes i fem moltes excursions.

Què prefereixen, la platja o la piscina?

[Ellen] A mí m'agrada més la platja. S'hi nota més el sol i el vent, i hi ha onades. [Fleur] Sí, però la piscina ens queda més a prop, la tenim al càmping i no ens hem de moure.

Per on van en bicicleta?

Una mica cap a tot arreu. Hem anat a Roses, Sant Pere Pescador, Empúries, i d'altres.

Quin lloc els ha agradat més?

Roses, segurament. Tot i que potser m'agrada més Empúriabrava perquè hi ha aquesta zona plena de botigues boniques i perquè està a prop. A més, a Roses sempre hi ha molta gent i està tot molt ple, potser massa i tot.

Creuen que la Costa Brava és barata?

No et sabria dir. És més barata que Holanda, això segur. El menjar, la beguda... tot és més barat!

Què els agrada menjar aquí?

Tapas!

Quina tapa els ha agradat més?

La millor són els «chipirones», són boníssims!