1. Porta Ferrada

Robe Iniesta presenta «Destrozares» a Sant Feliu de Guíxols

Icona absoluta del rock espanyol, Robe Iniesta va arribar a l'ànima de centenars de milers de seguidors al capdavant d'Extremoduro, amb els quals va crear l'anomenat «rock transgressiu». Ara, amb dos treballs en solitari, Robe canta a la tristesa, l'amor i la soledat com només els veritables poetes saben fer. Acompanyat d'una banda impecable, particularitzada pel clarinet i el violí, Robe ens dona la benvinguda a un fort temporal de poesia i vida.

2. Peralada

El «rockstar» de la música clàssica pujarà a l'escenari del Festival de Peralada

James Rhodes actuarà avui per primera vegada al Festival de Peralada. Des del primer moment que apareix a l'escenari, el pianista deixa clar al públic assistent que el seu concert no respondrà a cap de les convencions d'aquest tipus de recitals. Aquesta nit, el pianista aproparà la música clàssica de Bach i Chopin al públic de Peralada.

3. Platja d'aro

La Loca Histeria animarà la primera nit de Festa Major a Platja d'Aro

El municipi de Platja d'Aro dona el tret de sortida a la Festa Major amb una jornada plena d'activitats, que comencen a les 17h amb un taller de ceràmica seguit d'un interactiu sobre els secrets de les obres de Joana Raspall. A les 19h tindrà lloc una visita guiada al camí de Ronda de Platja d'Aro i la vil·la Romana del Pla de Palol i animació infantil a càrrec de Pep López. A la nit, concert de jazz a la Platja Gran a càrrec de la Cotton Club Big Band i de versions a càrrec de La Loca Histeria a la plaça del Mil·lenari.