«A Platja d'Aro ha crescut el turisme, però l'estètica es manté igual»

12.08.2017 | 07:12
«A Platja d'Aro ha crescut el turisme, però l'estètica es manté igual»

L' Aitor i la Diana són de Barcelona, però es van conèixer a s'Agaró ara fa deu anys, on l'Aitor té casa i on la Diana va anar a passar un estiu amb els seus pares. Des de llavors venen tan sovint com poden, tant a l'estiu com a l'hivern. Els trobem davant del Magic Park de Platja d'Aro, on han vingut a passejar.


Així, com es van conèixer?

En una comunitat de veïns, amb cases adossades i una piscina al mig. L'Aitor i els seus pares hi tenien una casa, i jo [Diana] hi vaig anar amb la meva família un estiu. Tots els joves fèiem molta pinya, moltes coses junts, i així ens vam conèixer.

Què és el millor d'aquesta zona?

S'Agaró té molta tranquil·litat, no és com Platja d'Aro. És una bona manera d'escapar-te del brogit de Barcelona. Ens agrada molt anar a la platja de sa Conca, que és molt maca. Ens agrada venir sense pressa i relaxar-nos.

Han canviat molt, Platja d'Aro i s'Agaró, des que van començar a venir fins avui?

Està més o menys igual. Ha augmentat el volum de turisme, però l'estètica s'ha mantingut la mateixa. Hi ha molts edificis que es van construir fa més de 30 anys i així s'han quedat.

Han detectat molt de turisme?

Sí, sobretot russos. També hi ha molts holandesos, però el que més hem notat és l'augment dels russos, perquè abans no n'hi havia tants.

I ja que estem just davant del Magic Park... saben que tanca?

Ostres, no ho sabíem! És mític... jo [Aitor] venia de petit a jugar amb les màquines i als autos de xoc... em porta molts records.

Tenen algun racó especial on els agradi anar?

Als cinemes Oscar... hi anem bastant sovint, i també al minigolf. Però com a llocs bonics, hi ha un mirador a s'Agaró des d'on pots veure pràcticament tota sa Conca. Aquí hi anàvem sovint amb el meu pare i el meu germà en bicicleta i encara és un lloc especial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema