La Rigotaverna de la Festa Major de la Bisbal, organitzada pels Geganters, inaugura avui la seva desena edició. La iniciativa vol ser un espai de trobada de gent de totes les edats, on es fan concerts i activitats a la tarda i es pot sopar tranquil·lament sense el brogit de les barraques. El nom de Rigotaverna ve d'una de les gegantes de la Bisbal, la Rigoberta, famosa per portar un fit a fora i tirar aigua pel mugró.

La Rigotaverna, doncs, combina música i gastronomia, i compta amb la col·laboració de veïns de la vila nascuts en altres indrets per cuinar menjars del món. Per a la jornada inaugural, els organitzadors sempre intenten programar un música bisbalenc, que en aquesta ocasió serà Pau Blanc, que actuarà acompanyat de menjar argentí ( costillar i vacío). Demà serà el torn de Bazagas i del menjar marroquí (cuscús, pintxos morunos i una sorpresa), mentre que dijous actuaran els Gossos i la gastronomia serà peruana (cebiche de cervesa i lomo saltado). Finalment, La Petita Lola i la cuina del mar (sardines amb all i julivert, brunyols de bacallà i sorpresa) posarà el punt i final a aquest cicle de concerts.