Aquesta família italiana ha vingut per primer cop a la Costa Brava de vacances i ho troben tot « bellissimo». Malgrat que s'allotgen en un hotel de Tossa de Mar, els trobem mentre gaudeixen d'un gelat a Sant Feliu de Guíxols.

Quant de temps es queden?

Dues setmanes. Avui és el nostre segon dia, de manera que encara hem vist poc, però de moment ens està agradant molt. Hem vingut pel mar i la veritat és que és espectacular. Les platges són fantàstiques.

Què tenen previst fer aquests dies?

Volem visitar Tamariu, Sant Pol, sa Conca... ah, i anar un dia a Barcelona. Tenim un amic que viu allà i el volem visitar.

Han tastat ja el menjar d'aquí?

Hem fet una paella que portava molts ingredients i ens ha agradat molt. També hem provat el peix, que estava molt bé.

La Costa Brava és cara?

Una mica. Ens ha semblat, per exemple, que els bars i restaurants ho són. Però pitjor va ser a França, ja que vam venir en cotxe i entre l'autopista i la benzina ens va costar un ull de la cara.

És un bon lloc per venir amb criatures?

Sí, i tant. A l'hotel tenim un miniclub on organitzen moltes activitats i els més petits poden jugar. A més, tenim la piscina.

S'emportaran algun «souvenir» cap a Itàlia?

Volem comprar alguna cosa del Barça, quan anem a Barcelona. Nosaltres som del Milan, però també ens agrada el Barça. L'any passat vam visitar el Camp Nou i va ser impressionant.

Compte, no comprin una samarreta de Neymar...

[Riuen] No, és clar que no. De fet volem comprar una samarreta a la nena, però ja anirem en compte.

Creuen que tornaran en el futur?

Sí, segur. Ens agrada molt Espanya i els espanyols, tenen un caràcter i una manera de fer molt similar als italians. Són tranquils, oberts i acollidors.