Rosario Flores, la petita dels Flores, prové d'un entorn familiar dedicat a la música. La seva càlida veu flamenca va brillar diumenge a l'escenari de Porta Ferrada, en un concert on no va oblidar els seus orígens ni les persones que estimava i estima. Les seves cançons parlen de l'amor i de la vida, però també recorden aquells que l'han marcada, i que han marcat el públic a través de la televisió. El primer homenatge va ser per al seu pare, Antonio González El Pescaílla, amb la cançó Al son del tambor, que a ritme de rumba catalana recorda la seva figura. Amb la cançó d' Ay Mamasota va evocar el record de La Faraona, Lola Flores, a qui el món de la música no oblida, i va dedicar Te quiero, te quiero al seu oncle Moncho, «el rei dels boleros». No va poder evitar acabar el concert a ritme de «Parachururuchurus» amb No dudaría, tot un himne escrit pel seu germà Antonio Flores quan tan sols tenia 18 anys.

Els grans èxits van combinar-se amb la música del seu nou treball Gloria a ti. Rosario va reservar una de les sorpreses de la nit per la cançó que dona nom a l'àlbum, on va comptar amb la col·laboració especial d'Aray Díez, el gironí de Castelló d'Empúries que va ser el seu «monstruo» a l'última edició de La Voz Kids. Els dos artistes van firmar un duet a dues veus que va fer aixecar el públic dels seients i va causar una pluja d'«olés» i «bravos». «Sobretot no us oblideu d'ell», exclamava la coach, «que puja molt fort».

Tot i coincidir amb el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya entre el Barça i el Madrid, el públic va respondre bé i va exhaurir les entrades del concert. A més, molta gent que no havia pogut aconseguir entrades va decidir quedar-se pels voltants de l'Espai Port per escoltar-la. Mentrestant, a dins, algunes persones consultaven el resultat del partit al Twitter mentre Rosario ocupava tot l'espai de l'escenari amb la seva sola presència.