1. Peralada

Jarabe de Palo torna als escenaris amb la música per bandera

Sembla que va ser ahir que La Flaca sonava amb força en les emissores de ràdio de mig món. Però la veritat és que han passat ni més ni menys que 20 anys. 20 anys de cançons, de discos, de concerts. En el mateix any en què Pau Donés fa 50 anys i Jarabe de Palo 20, la formació de rock llatí ho celebra presentant nou projecte i nova gira. Després de gairebé dos anys allunyats de l'escena musical, la banda al complet celebrarà les seves dues dècades com millor sap, pujant als escenaris per interpretar les cançons més populars del seu repertori com si el temps no hagués passat.

2. sant antoni de calonge

31a Trobada Cultural de Calonge

El Cercle d'Estudis Calongins Colònico celebrarà avui, a les vuit del vespre, al paratge del Collet, la 31a edició de la Trobada Cultural de Calonge. En commemoració de l'any Caterina Albert/Víctor Català, el professor de literatura Norbert Botella farà una aproximació a l'autora i Francesca Masclans recitarà fragments de la seva obra.

3. La bisbal d'empordà

Arriba la «Promenade du Dragon» per la Festa Major

Una de les cercaviles de nit més esperades de la Festa Major de la Bisbal sortirà aquesta nit des del Pont Vell. El Drac de Dracs desfilarà pels carrers de la vila en una de les cercaviles més esbojarrades, on, des de l'organització, es demana que no es porti aigua, per raons de seguretat. En aquesta jornada de festes també es podrà gaudir de les Olimpíades de la Terra i l'Empordà Holi Festival.