1. amer

La vila balla avui la Sardana de l'Alcalde

El president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sánchez, i Blanca de Llobet (secretaria nacional de la Flama del Canigó en representació d'Òmnium Cultural) presidiran aquesta nit la Sardana de l'Alcalde d'Amer, un dels actes més populars de la festa major. La Sardana de l'Alcalde és una tradició popular que ve del Contrapàs que es ballava a la sortida de missa, on tots els vilatans s'afegien al ball, que estava presidit pel batlle o per una persona notable. La seva principal característica és que té forma d'espiral i resta oberta com a símbol de germanor.

2. colera

Taller d'«snorkel» científic per descobrir el fons del mar

La platja dels capellans de Colera serà avui l'escenari d'un taller d'«snorkel científic» per descobrir els secrets de la Posidònia, que comptarà amb biòlegs experts a càrrec de Submon. Les places són limitades, de manera que cal inscripció prèvia, tot i que és gratuït. Per poder-hi participar cal portar roba de bany, ulleres, tub i aletes.

3. festival de la porta ferrada

Nova ració d'Els Amics de les Arts, en aquesta ocasió a Sant Feliu de Guíxols

Nova parada gironina dins la gira de presentació d' Un estrany poder, d'Els Amics de les Arts. En aquesta ocasió, el quartet arriba al festival de la Porta Ferrada (Sant Feliu de Guíxols), on combinaran les cançons del nou àlbum (amb temes que ja s'han convertit en clàssics, com El seu gran hit) amb les principals cançons dels seus dotze anys de trajectòria, com Jean Luc, 4-3-3 o El Matrimoni Arnolfini.